Andreea Marin, decizie importantă pentru viitorul fiicei sale, după divorţul de Ştefan Bănică Jr: „Am știut că eu sunt în stare”

25 06. 2024, 09:00

Andreea Marin a vorbit sincer despre cea mai mare teamă a ei cu care s-a confruntat în ceea ce priveşte creşterea fiicei sale, Violeta. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, vedeta a mărturisit că a luat o decizie importantă imediat după divorţul de Ştefan Bănică Jr. pentru viitorul acesteia.

După o căsnicie de 7 ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au decis să o ia pe drumuri separate. Divorţul s-a produs în 2013 atunci când fiica lor avea doar 5 ani.

Andreea Marin: „Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră”

Andreea Marin vorbeşte despre divorţul de artist ca fiind unul dur şi zgomotos. La vremea respectivă, separarea a afectat-o pe fiica lor, astfel au decis să meargă împreună la psiholog.

Întrebată acum care a fost cea mai mare teamă în rolul de mamă singură, ea a zis: „Sentimentele ce pot să treacă prin inima copilului meu. Nicio altă teamă. Am știut că eu sunt în stare, prin munca mea, să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca ea să meargă pe un drum bun în viață.

Am știut că asta depinde de mine. Dar ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos. Nu știu dacă-ți amintești imaginile acelea cu noi în mașină încercând să intrăm într-un garaj. Paparazzii erau cățărați literalmente pe mașina noastră ca să pozeze prin geam un copil de 5 ani care a rămas cu o traumă. Deodată vezi niște oameni cățărându-se pe mașina ta. Acum, la 16 ani, ea este o fată puternică. Mă moștenește”, a mărturisit Andreea Marin.

Şi a continuat: „A înțeles lucrurile și i le-am explicat de multe ori, am fost și la psiholog împreună, și cu tatăl ei, pentru că așa era și normal. O iubim deopotrivă. Asta e o altă poveste. Ce vreau să spun e că e foarte greu pentru un copil, indiferent că părinții sunt cunoscuți sau nu, să digere această despărțire. Aceasta este temerea unui părinte. Te gândești că nu ești destul pentru copil”, a explicat prezentatoarea.

Violeta Bănică, declaraţie de dragoste pentru actualul iubit

Până acum, fiica Andreei Marin s-a concentrat pe viitorul ei. Şi-a făcut părinţii mândri datorită rezultatelor pe care le-a obţinut la şcoală, este o elevă eminentă, se implică în numeroase activități extracurriculare, iar pe vitor îşi doreşte să studieze Dreptul.

Recent însă, tânăra le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că în viaţa ei a apărut cineva care i-a cucerit inima. Frumoasa şatenă a publicat recent un videoclip pe Insta Story, în care apare alături de un adolescent.

Violeta s-a filmat într-o oglindă, în timp ce iubitul ei o ține în brațe. La un moment dat tânărul a sărutat-o, iar pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare, în dreptul clipului video tânăra a scris și: „Te iubesc”. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

Sursă foto: social media